FAQ

Kan een parket op vloerverwarming?

Parket plaatsen op vloerverwarming mag onder bepaalde voorwaarden. Een meerlaags parket in meer geschikt voor een vloerverwarming omwille van zijn laagopbouw. Indien u voorkeur toch uitgaat naar een massieve parket raden wij aan om deze te plaatsen voorzien van een ondervloer en de breedte van de planken te beperken tot 14cm. Vloerverwarming zal het dichtst bij de grond het eerste opwarmen, daarom is het noodzakelijk om ook de luchtvochtigheid in het oog te houden. Hout krimpt bij onvoldoende luchtvochtigheid en zeker in combinatie met hoge temperaturen. Mits met bovenstaande rekening te houden is er geen enkel bezwaar om parket op vloerverwarming te plaatsen. Een vloerverwarmingstabel is altijd beschikbaar bij ons in de winkel voor ideale opstart van u verwarming.

Kan een parket in de badkamer?

Na een goede keuze van de juiste afwerking en houtsoort is dit geen enkel probleem.

Hoeveel dagen na afwerken mogen de meubels teruggeplaatst worden?

Over het algemeen rekenen wij 3-4 dagen na afwerking dat de meubels teruggeplaatst mogen worden al is het veilig om dit nog even na te vragen.

Hoe kan ik een offerte aanvragen?

Dit kan het beste gebeuren in de toonzaal zelf dan kunnen wij u het beste begeleiden in de juiste keuze. Na dat de keuze gemaakt is brengen wij een bezoek aan de woning om daarna een volledige offerte op maat op te maken.

Wat moet ik weten voor ik na de toonzaal kom?

Als het een nieuwbouw is hebben wij genoeg aan een plan van de woning.  Als het een bestaande woning is moeten wij weten hoeveel m² het ongeveer is, de woning word bij een bezoek nog opgemeten. Bij beide gevallen word er ook gevraagd wat de ondergrond is waar de parket op geplaatst moet worden.