Parket zelf schuren

Zelf je parketvloer een make over geven is geen enkel probleem bij ons. Wij verhuren alle benodigde machines en onze deskundige uitleg en jarenlange ervaring krijg je er gratis bij.

Voor u begint…

Moet u weten of alle delen van de parket goed vastliggen, welke afwerking erop staat, wat voor parket het is en wat de oppervlakte is van de parket. Bij geval van twijfel kan u ook eventueel enkele foto’s trekken en helpen wij u verder in de zaak. Hier kan u dan ook een nieuwe afwerkingsproduct kiezen voor op uw geschuurde parketvloer te plaatsen zodat deze terug goed beschermd is.

Zelf parket plaatsen

Als je beslist om je parket zelf te plaatsen ben je bij ons aan het juiste adres. We delen onze kennis en ervaring met u zodat uw project tot een goed einde komt.

Een volledige service van A-Z.

Dit wil zeggen dat u bij ons met alles terecht kan. Na een bezoek aan de winkel, waar u zelf de parket kan kiezen, komen wij bij u langs voor de ruimte op te meten en de ondergrond na te kijken zodat u achteraf niet voor verassingen staat. Eens de keuze is gemaakt kan de levering afgesproken worden. Wij leveren de parket bij u, samen met het nodige plaatsingsmateriaal. Na de levering kiest u voor alleen te plaatsen mits een goede uitleg of voor extra hulp bij het begin van de plaatsing. Wij zijn ook telefonisch bereikbaar voor eventueel bijkomende vragen tijdens de plaatsing.

Zelf laminaat/PVC plaatsen

Een laminaat/PVC is een kunststof vloer die zwevend word geplaatst op een speciale onderlaag (Bv. geluidsisolerende onderlaag). Wij werken alleen met de top kwaliteit en hebben een zeer uitgebreide keuze in soorten en kleuren. Omdat u niet met lijm moet werken plaatst dit zeer gemakkelijk. U kan net zoals bij parket ook bij de laminaat/PVC vloeren op een volledige service rekenen zoals opstarten op de werf enz.